Thursday, March 31, 2011

contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com !!!

fuhh!!!
berpeluh moi nk wt review pasal mamat hensem ni(kipas2!!.hehe)
tp disebabkn rm100 tuh!!!
ader saper2 berminat?

Syarat-syarat pertandingan.
  1. Buat satu entry bertajuk “Contest! RM100 untuk dimenangi dari abdulfarique.com .
  2. Copy banner yang di atas dan 'link'kan kepada www.abdulfarique.com.
  3. Buat satu entry review tentang blog  www.abdulfarique.com  dan apa yang patut AF transformasikan dalam entry contest tadi .
  4. Copy dan paste link korang kat bahagian komen di abdulfarique.com
  5. Copy header AF dan paste di entry blog korang .
  6. Terbuka bagi sesiapa yang follow blog AF .
  7. Tag 3 orang .


 Hadiah Utama

1. 1st Prize = Wang Tunai RM100 , Topup RM10 .
2. 2nd Prize = Domain .com bernilai RM30 , Topup RM10.
3. 3rd Prize = Header Bernilai RM10. Topup RM5 .
4. Saguhati = Topup RM5 .
5. Saguhati = Topup RM5 .

  Ini lah dia syarat-syarat serta hadiah hadiah peraduan AF ni akan bg . AF tuh mulakan peraduan ni pada hari ini dan akan berakhir pada 19.04.2011 . Mari-mari join .af tuh ckp" InsyaAllah kalau jumlah penyertaan banyak AF akan tambah hadiah lagi dan bukakan lagi 5 pemenang" . AF tuh harap ramai lah yang join ye . Tapi ingat sekali lagi . Follow AF + Copy header AF + Buat Entry tentang Peraduan ni + masukkan sekali Review Blog AF dalam entry peraduan + Dah Siap komen link entry kat >>sini<< . Jom mai pakat ramai-ramai kita join na !




Read more: http://www.abdulfarique.com/#ixzz1I5k9qe7A

misi 1 berjaya!!!
_______________________________________________________________________________

okey..ni review moi about BLOG AF ni:

header:da tomey

colour:pon da bertambah kiut(biru2 ala2 lembut gitu!!)


entry:besh!!ader pasal privacy n dunia semasa..k la tuh,x la busan kn,,

_____________________________________________________________________________

yehaa..misi 2 berjaya!!

NOW
misi akhir..
bertajuk:per yg AF patut tranformasikan...

header:xder
background:xder
n3:xder

sumer ok..
satu jer moi x puas ati

ader ker patut umor af 
18 TAHUN!!!
xder can nk ngorat!!
huhu..
____________________________________________________________________

moi tag kt










2 comments:

Abdul Farique said...

moi , terbaik moi :p

Abdul Farique said...

http://gengblogger.com/v/438836 keputusan kontest