Monday, February 28, 2011

naper la sumer nk tanya aku cmtuh?

mood:down gile2

life:biase2
  
kwan2:ok2 jew

family:ok2 jew

kwn2 kt bcr:ok2 jew

keje:ok2 jew

bf:ok2 jew


"da tuh per yg wat mood aku down ni?"
aku pon x taw,,,
tp..aku sentap ckit biler ader yg bertnya
.
.
.
.
.
.
"moi bile nk kawin?"(ko nk support ker?)
.
.
.
"kad biler nk bg?"(doh,xder org masuk minang cmner nk ader kad!!siot!!)
.
.
.
.
.
.
jd isu kt idup aku coz kwn2 sumer da dok bz nk kawin,,
smlm lak kwn dtg bwk album kawin,
aku?msti la tumpang gumbira.
tp yg x besh<
"suami"dia la
tanya2 aku bila nk kawin(naper?ko nk wt aku jd bini no2 ko ker?!!)
tensen beb
panas talinga ngn ati aku ni.
da tuh ader la 2 3 org ag dok usha2 album tuh,mulut pon mggatal tnya aku
siot ar diorg ni bikin ati aku sedih 
.
.
.
.
nasib baik dewa hati ku dtg jd menyelamat,
dia wat lawak yg pedas2 bikin sume kt situ x tnya2 da.
.
.
.
.
."thanx lalink!!"
.
.
.
aku....msti la nk kawin,cume mase jer lom ag.
malas nk pikir sgt,
da smpai jodoh
kawin gak
toksah dok risau pasal aku,
aku pompuan normal ok!!



ni utk saper2 yg menyibuk2 tny..

8 comments:

Kakkoii said...

setujuuuu! sampai jodoh akan kawin gak! so dun be sad k. setiap orng ada jodong masing2.. eh moi, bila nak bg kakkoii kad kawen? hehe

Kakkoii said...

yeaaa terbaik

ayumi hearty said...

moi , yumi rase diorang tu nak makan freee jer . HAHHAHAHHA
alah , soalan femes la tu .
wat tataw jer .
nnti kalo diorng tnye bnyak2 kali . cakap
"ko nak taggung ke kalo ak nikah "
AHHAHAHAHA

diana said...

dah kawen nanti sibuk lak tanye dah ngandung ke belum..
pas beranak tanye lak,bila nak tambah lagi sorang..
huh!!pening dengan karenah manusia yang suka sibuk jaga masa depan orang lain..

ADa NaMa said...

wooo moi...luv ur statement hahaha...sape y xmo kawen beb..plus nikah skali...tapi kalau jodoh x sampai ag nak kawen cane...even ade calon pun banyak y kene pk gax 2 [bile bace moi nye cite tetibe terase kat diri sendiri lak x_x wa pun cam lu gax moi :((]

cik Ladies said...

haha. comel la :)

SyedGraphiX said...

kwan2 kat bcr? aku la tu. hahaha

MaTNaggeR said...

pompuan kene kawen cepat sket =)
dah tag moi kat

http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/03/penyakit-pembunuh-utama-lelaki.html