Wednesday, February 16, 2011

keresahan yang melanda moi...



nak taw apa dia?nk citer la ni...mesti kamu2 pelik kn tgok pic kt atas ni,mcm xder kena mengena dengan tajuk post kt atas tue...ada..sape cakap takde?

moi sebenarnya...ase neves sangat nk berdepan ngan budak2 yg bakal duduk di bawah bimbingan moi,,
ase cm nk terketar2 lutut ni...budak2 jer?budak2 la yg moi ag takut...takut aper?meh sini moi senarai kan jenis ketakutan yg sedang melambung melanda kt jiwa moi:
                
1:kalau moi x dapat nk didik diorang menjadi insan yang berguna
2:x dapat jadi contoh yang terbaik utk diorang
3:moi takut moi hilang kesabaran dengan kenakalan diorang(budak2 kebiasaanyer nakal n hyper!!)
3:x dapat nk salurkn ilmu2 yang berguna utk diorang
4:takut lau moi punya ilmu pengetahuan belum cukup utk bidang ni..sedihnyer!!!
5:takut lau dapat banyak kritikan tentang cara moi mendidik mereka(kanak2 skrg mmg pndai beri kritikan)








huhuhu...lau mcm budak kt pic ats ni,,ok la gak,,kecik ag,x taw nk komplen2 lau kecik moi seronokla!!,sbb? cni sebab2nyer:
1:boleh main2 ngn diorang,(hilang stress taw..tenang jer jiwa ni..hehehe)
2:boleh buli wat mcm baby doll!!
3:leh snap pic diorg,then letak kt blog moi ni,mesti bertambah2 kiut blog moi(hahaha..manipulasikn budak2!!)
4:lau diorg tido,moi leh join skali,moi memang kuat tido!!
5:boleh tengok diorang punyer telatah(budak2kn suker wt telatah comel2 gitu)



                             ni salah satu telatah diorang bila cikgu moi diorg say cheese!!!

3 comments:

cik Ladies said...

MOI !! resah yang ku ucap tanpa kata.. lalala~
alahai , comel nye budak2 niey. rasa nak bunuh je.. ahak.. rasa nak pelok je dyorg .. :)

misS FEeza macho ! said...

good luck !

gilastats said...

Hi there....